Acne Eindhoven

Heb jij last van acne in Eindhoven en ben je ten einde raad? Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd, maar heb je de oorzaak niet kunnen vinden? Probeer dan eens een acne behandeling bij mijn praktijk in Eindhoven met behulp van bioresonantie. Ik ben Debbie Kerssemakers en bij B-Vital by Deb ga ik samen met jou aan de slag om de oorzaak van jouw huidproblemen te achterhalen. Het kan zijn dat je nóg zo gezond eet en je huid goed verzorgt, maar niet doorhebt dat die ene avocado, tomaat of peulvrucht jouw acne veroorzaakt. Door voedingsallergieën of gevoeligheden op te sporen, kunnen we acne goed behandelen bij B-Vital in Eindhoven, waardoor je klachten aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen!

Doe een acnetest

Bij B-Vital by Deb kun je een acnetest laten doen: een mooi startpunt voor een huidbehandeling. Ik werk nauw samen met huidinstituut Taiger. Daar kunnen ze een huidmeting en een huidscan uitvoeren om jou een uitgebreid en persoonlijk huidadvies te geven. Vervolgens gaan we onderzoeken welke voedingsmiddelen of allergenen jouw huid die vervelende klachten geven: we gaan op zoek naar jouw ‘triggerfoods’. Dit zijn voedingsmiddelen die jouw problemen veroorzaken. Daarbij adviseer ik je over welke mineralen of supplementen jouw acne behandeling in Eindhoven kunnen helpen. Zo kunnen we erachter komen wat jouw huidproblemen veroorzaakt en hoe je het beste je acne kunt behandelen bij mijn praktijk in Eindhoven.

Transformeer je eetpatroon én je huid

Wil jij graag een acne behandeling proberen in Eindhoven die jouw huid verbetert van binnenuit? Maak dan direct online een afspraak bij B-Vital by Deb in Eindhoven en ontdek hoe jouw eetpatroon je acne beïnvloedt. Ik help je graag om weer een stralende en gezonde huid te krijgen en geef je advies over voeding en supplementen. Wil je meer weten over de acne test? Je leest er hier meer over. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op: ik vertel je graag meer!

Dit is wat anderen ervaren hebben na de Acne test:

Iris
Lees verder
"Bij Debbie ben ik erachter gekomen dat mijn klachten van binnenuit kwamen. Zo merkte ik na ongeveer 6-7 weken 'resetten' dat mijn gezicht rustiger werd, ik mijn hoofdhuid niet meer kapot wilde krabben en ik minder een opgeblazen gevoel had. Daarbij kan ik achteraf zeggen dat ik ook minder moe was"
Cliënt
Lees verder
"Naast het gebruik van juiste producten merk ik dat voeding ook een rol speelt om mijn huid rustig te houden. Ik was benieuwd of er producten waren waar mijn lichaam op reageert, daarom heb ik een afspraak gemaakt bij Debbie"
Robin
Lees verder
"Goede tips en begeleiding gekregen van Debbie, daardoor zal ik iedereen haar aanraden! Mede doordat de test ook zo uitgebreid en volledig is, waardoor er echt dieper op het bepaalde probleem wordt in gegaan"
Vorige
Volgende