Jouw DNA, 
Jouw dieet.

CoGAP MetaCheck.
Analyseresultaat.

Met de GoGAP metabolische analyse kun je voeding en sportactiviteiten afstemmen op je genetische aanleg. De analyse bepaalt je persoonlijke stofwisselingstype (meta-type). Er zijn 4 verschillende meta-typen die de hoofdbestanddelen van voeding (koolhydraten, eiwitten en vetten) op een verschillende manier verwerken.

De 4 Meta-types zijn: Alpha, Beta, Gamma en Delta. Daarnaast wordt ook onderzocht welke soort sport (duur- of krachtsport) een verbeterd calorieverbruik stimuleert.

Ieder persoon verwerkt voeding anders!
In de loop der tijden heeft de mens zich aangepast aan verschillende leef en voedingsomstandigheden en heeft zijn stofwisseling (metabolisme) daarop ingesteld. Op genetische niveau vindt men kleine stukjes DNA (polymorfismen), deze verschillen van mens tot mens. Deze kunnen weer effect hebben op de verwerking van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) in de stofwisseling als in de calorieverbruik bij diverse sporten.

dieet afvallen

​Je ontvangt een gepersonaliseerd analyse rapport met daarin een duidelijk diagram van een optimale verdeling van jouw macronutriënten (voor de 1ste 4 weken). Tevens ontvang je een voedingsplan en je ontvangt een diagram voor de langere termijn stabilisatiefase.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
B-Vital online
Welkom bij B-Vital, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
🚀   by SAM