Acne test

Ben jij ten einde raad? Heb je al van alles geprobeerd maar helaas nog steeds de oorzaak niet gevonden. De oorzaak van acne is voor iedereen anders. Nu bied ik een acnetest aan met behulp van bioresonantie, waarbij wij samen de oorzaak gaan achterhalen van jouw klachten.

Inmiddels is duidelijk geworden dat zuivel de talgproductie vergroot, waardoor acne kan ontstaan. Het kan dus zijn dat zuivel de oorzaak is van jouw acne klachten. Let dan extra goed op bij melk, boter, karnemelk, yoghurt, vla en roomkaas etc.

Ik krijg ook vaak te horen “ik eet zo gezond”. Hoe kan het dat mijn klachten door voeding komen? Je kan nog zo gezond eten maar misschien is die avocado, tomaat of peulvrucht wel de boosdoener. Ieder huidtype is UNIEK!


Het opsporen van voedingsallergieën kan o.a. uiteindelijk huidproblemen aanzienlijk verminderen en zelfs laten verdwijnen.

Een acnetest is ook een mooi startpunt vanuit een huidbehandeling. Ik werk nauw samen met huidinstituut Taiger en ben regelmatig hier aan het werk. Bij Huidinstuut Taiger maken ze een huidmeting en een huidscan om tot een uitgebreid huidadvies te komen. Dit advies is geheel kosteloos.


Na de acne test start je met de eliminatiefase.
Tijdens deze fase moet alle voeding die getest is voor 6 weken vermeden worden. Door deze te vermijden kan het ontstekingsproces verminderen of zelfs helemaal stoppen.
Na 6 weken doen we een tweede test en dan kijken we wat er na het elimineren nog over is aan intoleranties, dit zijn de zogenaamde “triggerfoods”. Deze is de basale oorzaak van jouw klachten.
Of je gaat zelf na 6 weken één voor één de voedingsmiddelen herintroduceren.

Ik adviseer je tevens welke mineralen of supplementen het beste bij jouw acneklachten helpen.

Heb je ook darmklachten vermoeidheid, opgezette buik of andere klachten. Plan dan een intolerantietest of EMB bloedtest in. Hierbij doen wij ook een uitgebreid intake.

VOORDELEN ACNE TEST    
 –       meteen de uitslag;
 –       persoonlijk advies;
 –       advies vitamine/mineralen;
 –       test op 500 voedingsmiddelen;
 –       snel, effectief en voordelig.

Vergoeding door zorgverzekeraar is soms mogelijk als je aanvullend alternatief verzekerd bent.

De kosten voor een acne test bedragen € 95,-.

Dit is wat anderen ervaren hebben na de Acne test:

Iris
Lees verder
"Bij Debbie ben ik erachter gekomen dat mijn klachten van binnenuit kwamen. Zo merkte ik na ongeveer 6-7 weken 'resetten' dat mijn gezicht rustiger werd, ik mijn hoofdhuid niet meer kapot wilde krabben en ik minder een opgeblazen gevoel had. Daarbij kan ik achteraf zeggen dat ik ook minder moe was"
Cliënt
Lees verder
"Naast het gebruik van juiste producten merk ik dat voeding ook een rol speelt om mijn huid rustig te houden. Ik was benieuwd of er producten waren waar mijn lichaam op reageert, daarom heb ik een afspraak gemaakt bij Debbie"
Robin
Lees verder
"Goede tips en begeleiding gekregen van Debbie, daardoor zal ik iedereen haar aanraden! Mede doordat de test ook zo uitgebreid en volledig is, waardoor er echt dieper op het bepaalde probleem wordt in gegaan"
Vorige
Volgende