ImuPro Bloedtest (intolerantie test)

Steeds meer mensen lijden aan vage klachten zoals een opgezette buik, huidklachten (acne, eczeem psoriasis) of darmklachten. Je reageert ergens op maar weet niet waarop. Of, je hebt klachten waarvan je niet weet dat deze door een allergie veroorzaakt worden. Een huid/ darm probleem komt vaak niet alleen door invloeden van buitenaf, maar ook grotendeels door voeding.

Mocht je interesse hebben in een intolerantie test en je wil deze niet via bioresonatie ondergaan dan is de ImpuPro bloedtest een uitkomst.

In een uitgebreide laboratoriumanalyse worden verhoogde concentraties IgG-antilichamen specifiek tegen bepaalde voedingsproteïnen nauwkeurig en betrouwbaar vastgesteld worden. Samen met de testresultaten ontvangt u voedingsrichtlijnen die duidelijk uitleg geven hoe u verder kunt gaan.

De basistest telt 90 meest belangrijke voedingsmiddelen, zoals vleessoorten, groenten, fruit, granen, melkproducten en kippenei. Naast een uitgebreid rapport, waarmee u in een opslag duidelijk uw testresultaten kunt krijgt u persoonlijke voedingsrichtlijnen met individuele aanbevelingen voor uw 4-daagse rotatiepatroon.

De Complete test telt 270 voedingsmiddelen en additieven (inclusief de 90 voedingsmiddel een uit de basis test). In aanvulling op de meest voorkomende soorten vlees, groenten, fruit, granen, melk en ei worden ook specerijen, thee, koffie, wijn, verdikkingsmiddelen en conserveringsmiddelen onderzocht. U voedingspatroon kan zeer selectief aangepast worden op de test resultaten. U ontvangt een persoonlijke voedingsrichtlijnen met individuele aanbevelingen voor uw 4-daagse rotatiepatroon.

Tevens kunt u meteen bij mij de bloedafname doen!

Bij het 1ste consult vindt er een intake plaats. Je vult een vragenlijst in over je dagelijks eetpatroon en omschrijft je eventuele klachten. Na 3 weken bij het 2de consult ontvang je een uitgebreid rapport en een persoonlijke handleiding.

Hierna ga je zelf aan de slag door onderstaande fases te volgen.

De eliminatiefase

U ontvangt een 4 daagse rotatie schema en mag de voedingsmiddelen eten die geen verhoogde antilichamen hebben; Tijdens deze fase moet alle voeding met verhoogde niveaus van IgG antilichamen voor 6 weken vermeden worden. Door deze te vermijden kan het ontstekingsproces verminderen of zelfs helemaal stoppen

 

Provocatiefase

Na de eliminatiefase begint u met de provocatiefase, waarin u geleidelijk de te vermijden voedingsmiddelen één voor één herintroduceert. De provocatiefase helpt u om uw persoonlijke “trigger foods” te vinden. Er mag maar één nieuw voedingsmiddel per keer geïntroduceerd worden om erachter te komen of dit voedingsmiddel verantwoordelijk is voor uw klachten.

De Stabilisatiefase

Tijdens de stabilisatiefase moeten de “trigger foods” minstens een jaar vermeden worden, zodat de IgG-antilichamen afgebouwd kunnen worden en uw lichaam zich kan herstellen.

Het gaat uiteindelijk ook om de balans, dat je niet de “triggerfoods” aan het stapelen bent. Bijvoorbeeld ´s ochtends zuivel, `s middags zuivel en ´s avonds een kaasplankje.