Sportvasten

Het wordt steeds duidelijker dat we beschikken over genen die ons lichaam kunnen laten switchen van suiker- naar vetverbranding. Wanneer er voldoende voedsel beschikbaar is, staat ons lichaam vooral in de suikerverbrandingsstand. Is er sprake van een voedselschaarste, dan gaat het lichaam over op het verbranden van vet.

Sportvasten is een kuur van 10 dagen waarin je een switch gaat maken van suiker- naar vetverbranding. Het is een combinatie van duurtraining een sapvastenkuur van 3 dagen en bepaalde voedingssupplementen dit alles geeft je start naar een gezondere leefstijl (wetenschappelijk bewezen door Erasmus).

Wil jij meer energie krijgen, afvallen (4 tot 6 kilo), buikvet kwijtraken, minder trek in zoetigheid, een betere gezondheid en je conditie verbeteren dan is Sportvasten iets voor jou!

Naast het pakket met o.a. de voedingssupplementen zal je samen met mij het traject aangaan en hebben wij iedere dag app contact. In de afbouwdagen doe je al een aantal aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste 4 dagen je voeding weer gecontroleerd op.

Tijdens de gehele kuur (10 dagen) sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten.

Het voedingsprotocol en de intensiteit van het trainen wordt persoonlijk voor jou op maat gemaakt. Zodra je suikerverbranding is geswitcht naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald.

De supplementen voorkomen tekorten en beschermen tegen spierafbraak en je hongergevoel wordt onderdrukt. Het pakket bestaat uit een Sportvasten multi, een aminozurenpreparaat, visolie (met choline) en extra mineralen.

Je kan sportvasten doen zonder een sportschool abonnement. Het is een mentale tocht die je sterker maakt en een kickstart geeft naar een gezondere leefstijl.

Tevens een herprogrammering van de spieren, de lever en het brein in 10 dagen zelfs tot in het DNA.

 

Kosten zijn € 250,00

  • inclusief het pakket met alle supplementen en boek
  • intake
  • iedere dag app contact
  • advies voor na de kuur