Vegan Flex

Ontgiften, ofwel detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Je hoort vaak van mensen als je wil afvallen dat je anders moet gaan eten of meer moet gaan bewegen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een van de oorzaken is vooral de vervuiling van het lichaam door gifstoffen.

De Vegan Flex kuur van 10 dagen helpt jou hierbij. Je valt een paar kilo af terwijl je heerlijk eet.

De Vegan Detox is een kuur waarbij je gaat ontgiften en ook de vetcellen gifstoffen gaan loslaten. De Vegan Detox is heel goed vol te houden en is ook perfect om na de kuur te blijven volgen als je een gezonde lifestyle zou willen. Deze resultaten worden met de kuur behaalt:

  • Gewichtsverlies 2-4 kg in 10 dagen
  • Minder inwendig buikvet
  • Ontgifting (mooiere huid, betere ontlasting, minder allergien)
  • Meer energie en minder vermoeidheid
  • Lager cholesterol
  • Lagere visceraal vet
  • Betere suikerspiegels
  • Lagere bloeddruk
Hoe ziet de kuur eruit?

– Tijdens de 10 dagen ga je eerst 4 dagen je voeding afbouwen waarbij je (als je wilt) nog een stukje vlees of vis eet. Daarna zijn er 4 vegan dagen, waarbij je alleen plantaardige voeding eet. Vervolgens zijn er weer 2 opbouwdagen waarop je een stukje vlees of vis kan eten. Het is echter ook mogelijk om de gehele kuur vegan oftewel plantaardig te eten.

– Je maakt iedere de dag een wandeling of fietstocht van een uur en daarnaast kan je optioneel ook een paar keer een cardio work-out doen van 20-30 minuten.

– Zweten is een belangrijk onderdeel van de detox, daarom is het belangrijk om tijdens de kuur een sauna dagje te plannen of een heet bad te nemen. Met het zweten kan je de vrijgekomen afvalstoffen goed afvoeren.

– Alle benodigde supplementen zitten in het pakket. Zij zorgen ervoor dat de detox wordt ondersteunt en daarnaast worden eventuele tekorten aangevuld. Vooral na een periode van veel stress is dat vaak het geval.

– Dit staat in je persoonlijk protocol. Daarin staat precies per dag wat je kan eten en drinken en welke beweging het beste is.

– Je ontvangt het receptenboek van de Vegan Detox (1 hardcopy).

– Voordat je start leg ik alles uit tijdens een intake, zodat je precies weet wat je kan verwachten en waar je rekening mee moet houden.

Plantaardige voeding
Tijdens de Vegan Detox mag je heerlijke gerechten eten, zoals een smoothie bowl, paella of een heerlijke chocolade overnight oat.

Tijdens de kuur eet je veel plantaardige voeding zoals groente, fruit, noten en peulvruchten. Deze voeding bevatten allemaal actieve stofjes die de lever ondersteunen tijdens het ontgiften en ervoor zorgen dat de vetcellen de gifstoffen gaan loslaten. Ook is dit de voeding waar je darmen en darmbacteriën heel goed op gaan en waarmee je je darmwand en -flora verbetert.

De kuur bevat ook veel kruiden zoals munt, peterselie, selderij deze zijn rijk aan active stofjes.

Gifstoffen kunnen de volgende lichamelijke klachten geven:
1. Overgewicht en moeite om af te vallen;
2. Gebrek aan energie (vermoeidheid);
3. Hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes en obisitas;
4. Vruchtbaarheidsproblemen;
5. Stemmingswisselingen en depressie;
6. Slaap je slecht;
7. Hoofdpijn;
8. Allergieën;
9. Niet meer tegen koffie, geurtjes en andere stoffen kunnen;
10. Last van de darmen.

Kosten zijn € 149,00
– inclusief het pakket met alle supplementen en boek
– intake
– iedere dag app contact
– advies voor na de kuur