EMB bloedtest Eindhoven

Herken jij je in klachten als vermoeidheid, chronische huidproblemen, darmklachten, stemmingswisselingen, heftige menstruaties of merk je dat je vaak ziek bent? Een EMB bloedtest in Eindhoven kan je helpen om meer inzicht te krijgen in deze (vage) klachten. Het Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek (EMB) brengt eventuele voedingstekorten, verstoringen of belastingen in je lichaam aan het licht. Bij B-Vital by Deb in Eindhoven kun je een uitgebreide EMB test laten afnemen. Vervolgens krijg je uitgebreid advies over wat je kunt doen om je klachten te verminderen. Ik, Debbie Kerssemakers, had zelf ook jarenlang last van dit soort klachten en nu help ik graag anderen om zich ook weer gezond en fit te voelen!

Ontdek wat jouw klachten veroorzaakt

Ik help je graag in mijn praktijk in Eindhoven met een uitgebreid EMB bloedonderzoek om uit te zoeken wat er ten grondslag ligt aan jouw klachten. Daarin kan bijvoorbeeld naar boven komen dat je een vitaminen- of mineralentekort hebt, gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen of dat er parasieten, schimmels of slechte bacteriën in je darmen zitten. Ook meten we of er sprake is van toxische belasting, een hormonale disbalans of dat je stresswaarden te hoog zijn. Ik analyseer je huidige eetpatroon en de problemen waarmee je kampt. Vervolgens krijg je een persoonlijk advies op basis van de resultaten van de EMB test in mijn praktijk in Eindhoven. Wil je meer weten over wat een EMB bloedonderzoek precies inhoudt? Lees er hier meer over!

Voel je weer gezond en fit

Maak direct een afspraak bij B-Vital by Deb in Eindhoven voor een EMB bloedtest: zo kunnen we samen op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. Ik weet hoe vervelend het kan zijn om allerlei vage klachten te ervaren zonder te weten waar het door komt. Daarom wil ik jou helpen om door middel van de juiste voeding en supplementen je weer goed te gaan voelen! Ook voor voedingsadvies, kuren en een intolerantie test kun je terecht bij B-Vital by Deb. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op: ik vertel je graag meer!