Gewicht verliezen Eindhoven

Start jouw gewichtsverlies bij B-Vital in Eindhoven

Wil jij gewicht verliezen? Kom dan naar mijn praktijk in Eindhoven! Ik ben Debbie Kerssemakers, eigenaresse van B-Vital by Deb. Zelf heb ik jarenlang last gehad van vermoeidheid, huidklachten en PDS. Het eten van bepaalde voedingsmiddelen is van invloed op je energie en darmflora en dat heb ik zelf ervaren. Door mijn kennis over voeding, bioresonantie, natuurvoeding, hormonale disbalans en nog veel meer onderwerpen kan ik jou helpen gewicht te verliezen in mijn praktijk in Eindhoven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met mij op en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!

Gewicht verliezen in Eindhoven? Bij B-Vital lukt het

B-Vital by Deb biedt verschillende behandelingen aan om te helpen bij jouw gewichtsverlies. Mijn praktijk in Eindhoven biedt begeleiding bij het afvalproces en geeft jou handvaten om je leefstijl en eetpatroon te veranderen. Een gezond leefpatroon is een gedragsverandering waar ik jou echt mee kan helpen! Ik werk niet met diëten, maar bij mij leer je precies hoe je normaal en gezond kunt eten en wat voor positief effect dit heeft op jouw energieniveau. Balans is hierbij heel belangrijk en dat is een groeiproces. Ik begeleid jou hierbij en samen stellen wij haalbare doelen op.

Begin met gewicht verliezen bij onze praktijk in Eindhoven

Als je kiest voor gewichtsverlies onder begeleiding van B-Vital by Deb in Eindhoven, dan zit je goed! Door mijn kennis en ervaring kan ik jou op de juiste manier begeleiden je doelen te halen en gaan we samen stap voor stap aan de slag om ook op lange termijn het resultaat te behouden. Als therapeut begeleid ik je hierbij en geef ik je kundig advies. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een detox kuur bij mij te volgen. Hierbij ga je je lichaam reinigen van afvalstoffen. Dit kan heel goed als start dienen van jouw gewichtsverlies, waarna je onder begeleiding op mijn praktijk in Eindhoven verder gaat met het bouwen aan een gezondere leefstijl. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan online een afspraak in en wie weet zien we elkaar snel!