Acne, Eczeem, Psoriasis en andere huidaandoeningen

Het blijkt dat acne vaak optreedt als gevolg van verkeerde voeding  en/ of een verstoorde hormoon huishouding. Als je na de puberteit nog acne klachten hebt dan heeft het vaak ergens anders mee te maken.

Voeding

Inmiddels is duidelijk geworden dat zuivel  de talgproductie vergroot, waardoor acne kan ontstaan. Het kan dus zijn dat zuivel de oorzaak is van jouw acne klachten. Let dan extra goed op bij melk, boter, karnemelk, yoghurt, vla en roomkaas etc.

Ik krijg ook vaak te horen ik eet zo gezond. Hoe kan het nu dat mijn klachten door voeding komen. Je kan nog zo gezond eten maar misschien is die avocado, tomaat of peulvrucht wel de boosdoener.

Hormonen

Rond de puberteit komt het vaak voor dat er acne ontstaat. Dit komt door een verstoorde hormoonbalans doordat er een overschot aan mannelijke hormonen geproduceerd word. Vaak schrijft de huisarts dan een anticonceptie pil voor.
Als je na de puberteit nog last van acne hebt heeft het ook met voeding te maken.

Met een voedingstest meet ik welke producten voor acne, eczeem of andere huidaandoeningen zorgen.

Wil jij weten  wat de oorzaak is van je huidklachten? Dat kan je via een intolerantie test.  
Ik werk met 2 verschillende soorten testen:

  1. De bioresonantie test.
  2. Een geavanceerde bloedtest.

Verder werk ik samen met een paar geweldige huidtherapeuten. Het is belangrijk niet alleen van binnen maar ook van buiten alles aan te pakken.
Bij huidinstuut Taiger maken ze een huidmeting en een huidscan om tot een uitgebreid huidadvies te komen. Dit advies is geheel kosteloos.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
B-Vital online
Welkom bij B-Vital, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
🚀   by SAM