Sportvasten in Eindhoven

Lijkt het idee van vasten jou wel wat, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? B-Vital by Deb kan jou begeleiden! Als je kiest voor sportvasten via mijn praktijk in Eindhoven, dan kun je je conditie en gezondheid verbeteren, buikvet kwijtraken, afvallen en meer energie krijgen. Onderzoek wijst uit dat wij genen in ons lichaam hebben die kunnen switchen van suikerverbranding naar vetverbranding en hierop spelen wij in met ons sportvasten dieet. B-Vital by Deb in Eindhoven staat voor jou klaar! Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we je snel!

Sportvasten in Eindhoven? B-Vital helpt!

Het volgen van een sportvasten dieet bij mijn praktijk in Eindhoven houdt in dat je een pakket ontvangt met onder andere voedingssupplementen en zullen wij een traject aangaan waarin we dagelijks appcontact hebben. Het traject begint met afbouwdagen, waarin je een aantal aanpassingen doet in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten en daarna bouw je gedurende vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens deze kuur van 10 dagen sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten. Het hele plan wordt voor jou op maat gemaakt, waardoor je van suikerverbranding naar vetverbranding switcht je het doel van de kuur wordt behaald. Neem hier een kijkje voor meer informatie over ons sportvasten dieet in onze praktijk in Eindhoven.

Sportvasten dieet bij B-Vital in Eindhoven: bereik je doel!

Naast het sporten is het ook belangrijk om te denken aan voedingssupplementen tijdens het sportvasten. Deze supplementen voorkomen tekorten en beschermen tegen spierafbraak. Ook wordt je hongergevoel hiermee onderdrukt. In het pakket dat wij aanbieden zit een Sportvasten Multi, een aminozurenpreparaat, visolie (met choline) en extra mineralen. Voor het sportvasten via onze praktijk in Eindhoven heb je geen abonnement bij de sportschool nodig. Het programma is een mentale tocht die een kickstart geeft naar een gezondere leefstijl en een herprogrammering van de spieren, de lever en het brein! Maak nu een afspraak en bereik je doel!