Vasten in Einhoven

Wil jij graag eens proberen te vasten in Eindhoven, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Bij B-Vital by Deb kun je een vastendieet in Eindhoven volgen onder begeleiding van mij, Debbie Kerssemakers. Steeds meer onderzoek wijst uit dat we genen in ons lichaam hebben die kunnen switchen van suiker- naar vetverbranding. Is er genoeg voedsel beschikbaar, dan verbrand je met name suiker. Is er sprake van voedselschaarste, dan gaat je lichaam over op het verbranden van vet. Wil je graag meer energie krijgen, afvallen, buikvet kwijtraken, maar ook je gezondheid en conditie verbeteren? Dan is Sportvasten bij B-Vital by Deb iets voor jou!

Waarom Sportvasten?

Sportvasten is een effectieve kuur van tien dagen, waarin je jouw lichaam die switch laat maken van suiker- naar vetverbranding. Bij sportvasten combineer je duurtraining met een sapvastenkuur en verschillende voedingssupplementen. Het is een goede manier om je lichaam een frisse start te geven op weg naar een langdurige gezonde leefstijl. Tijdens de kuur sport je iedere dag zo’n 20 tot 30 minuten. Daarbij ga je twee tot drie dagen sapvasten, maar bouw je ook je voeding weer gecontroleerd op. Ik help je om jouw sportvasten-kuur helemaal af te stemmen op jouw lichaam. Als je lichaam is geswitcht van suikerverbranding naar vetverbranding is het doel bereikt!

Begin met jouw vastendieet in Eindhoven

Wil jij eens proberen om te vasten in Eindhoven? Sportvasten bij B-Vital by Deb is een mooi startpunt om jou een kickstart te geven naar een gezondere leefstijl! Je krijg er meer energie van, je kan vier tot zes kilo afvallen, buikvet kwijtraken, je krijgt minder trek in zoetigheid en je conditie verbetert door het sporten. Ik begeleid je tijdens de hele kuur en zorg ervoor dat jij er het meeste uithaalt voor jouw gezondheid. Meer weten over Sportvasten? Lees er hier meer over of plan direct een afspraak in om te beginnen met vasten in Eindhoven!