Voedingsmiddelenlijst - compleet
- Eend
- Geitenvlees
- Haas
- Hert
- Kalfsvlees
- Kalkoen
- Kip
- Konijn
- Kwartel
- Gans
- Lamsvlees
- Ree
- Rundvlees
- Struisvogelvlees
- Varkenvlees
- Wild zwijn/ Everzwijn
- Aardpeer
- Amaranth
- Cassave/ Maniok
- Fonio/ Grasgraan
- Gierst/ Sorghum
- Johannesbrood
- Lupine
- Mais
- Pijlwortelmeel/ Arrowrootbloem
- Boekweit
- Quinoa
- Rijst
- Tamme Kastanje
- Tapioka / Maniok
- Teff
- Zoete aardappel
- Gerst
- Gluten
- Haver
- Kamut
- Rogge
- Spelt
- Tarwe
- Aardappel
- Artisjok
- Asperge
- Aubergine
- Bamboescheuten
- Bleekselderij
- Bloemkool
- Bonen, groen
- Broccoli
- Chili Cayenne
- Chili Habanero
- Chili Jalapeno
- Chinese Kool
- Courgette
- Erwten, groen
- Kikkererwten
- Knolselderij
- Komkommer/ augurk
- Kool, boerenkool
- Koolraap
- Koolrabi
- Linzen
- Melokhia / Jute
- Mungboon/ tauge
- Okra
- Olijf
- Paprika
- Pastinaak
- Pompoen
- Prei
- Radijs
- Rode biet
- Rode Kool
- Savooiekool
- Snijbiet
- Sojaboon
- Spinazie
- Spruitjes
- Tomaat
- Tuinboon
- Ui
- Venkel
- Witte kool
- Wortels
- Cantharel
- Kastanjechampignons
- Champignon
- Oesterzwam
- Eekhoorntjesbrood
- Shiitake
- Alfa
- Anijs
- Basilicum
- Bieslook
- Bonenkruid
- Citroenmelisse
- Dille
- Gember
- Jeneverbes
- Kanaal
- Kappertjes
- Kardamom
- Karwijzaad / Kummel
- Kerrie
- Kervel
- Knoflook
- Komijn/ Djintan
- Koriander
- Kruidnagel
- Kurkuma
- Laurierblad
- Lavendel
- Maggikruid/ Lavas
- Marjolein/ Marjoraan
- Mierikswortel
- Mosterzaad
- Nootmuskaat/ Muskaatnoot
- Oregano
- Paprikapoeder
- Peper Wit
- Peper Zwart
- Peterselie
- Piment
- Rozemarijn
- Safraan
- Salie
- Tijm
- Tuinkers
- Vanille
- Wilde knoflook
- Agavesap
- Honing – Mengsel
- Ahornsiroop
- Rietsuiker
- Andijvie
- Radiccio
- IJsbergsla
- Romeinse sla
- Kropsla
- Rucola
- Lollo Rosso
- Veldsla
- Paardenbloem
- Witlof
Bonen, groen
Linzen
Erwten, groen
Mungboon/ Tauge
Groene bonen, erwt
Sojaboon
Kikkererwten
Tuinboon
- Ansjovis
- Mossel
- Dorade/ Zeebrasem
- Oesters
- Forel
- Octopus
- Garnaal
- Paling
- Haai
- Red Snapper/ Rode Zeebaars
- Haring
- Rivierkreeft
- Heek
- Roodbaars
- Heilbot
- Sardine
- Inktvis/ Sepia
- Schelvis
- Kabeljauw
- Schol/ Platvis
- Karper
- Snoekbaars
- Koolvis
- St. Jacobsschelp
- Kreeft
- Tonijn
- Makreel
- Zalm
- Meerval
- Zeebaars
- Zeeduivel
- Zeetong
- Zwaardvis
- Ganzenei
- Kippenei volledig
- Kippenei eigeel
- Kwartelei
- Kippenei eitwit
- Aalbes
- Kers
- Aardbei
- Kiwi
- Abrikoos
- Kruisbes
- Ananas
- Kweeper
- Appel
- Limoen
- Avocado
- Lychee
- Banaan
- Mandarijn
- Blauwe bes/ Bosbes
- Mango
- Bramen
- Mirabel/ Gele Pruim
- Cactusvijg
- Nectarine
- Citroen
- Papaya
- Dadel
- Peer
- Druif
- Perzik
- Duindoorn
- Pruim
- Framboos
- Rabarber
- Granaatappel
- Rode bes
- Grapefruit
- Pompelmoes
- Sinaasappel
- Guave
- Vijg
- Honingmeloen
- Galiameloen
- Veenbes/ Granberries
- Watermeloen
- Amandel
- Pinda/ Aardnoot
- Cacaoboon
- Pistachenoot
- Cashewnoot
- Pompoenpitten
- Hazelnoot
- Sesamzaad
- Kokosnoot
- Walnoot
- Lijnzaad
- Zonnebloempitten
- Maanzaad
- Macadamianoot
- Paranoot
- Pijnboompitten
- Brandnetel
- Rozenbottel
- Kamille
- Tannine – HSA
- Koffie
- Thee, groen
- Pepermunt
- Thee, zwart
Rooibosthee
- Geitenmelk, – kaas
- Paardenmelk
- Gekooktemelk
- Ricotta
- Halloumi (schaap, geit, koe kaas)
- Schapenmelk, – kaas
- Kaasstermsel
- Zure melkproducten (koe)
- Kefir
- Koemelk
- Bakkergist
- Biergist
- Benzoëzuur (E211)
- Sorbinezuur (E200)
- Agar-agar (E406)
- Tragacanth/ Tragant (E413)
- Carrageen (E407)
- Xanthaangom (E415)
- Guarpitmeel/ Guargom (E412)
- Pectine (E440)
- Rode algen (Nori)
- Spirulina
- Aloe Vera
- Sukadecitroen
- Aspergillus niger
- Wijnbladen
- Candida