Voedingsintolerantie test met bioresonantie

Kinderen en Volwassenen hebben steeds vaker aanhoudende of terugkerende klachten, maar het is niet duidelijk waar die vandaan komen. Je reageert ergens op maar weet niet waarop. Ligt het aan je voedingspatroon of een specifiek onderdeel daarvan? Ben je ergens intolerant voor? Steeds meer mensen kampen met dit type probleem. Soms is een allergie, intolerantie of overgevoeligheid meteen herkenbaar, maar veel vaker is het moeilijk om te achterhalen wat precies de oorzaak van de klachten is. Bijvoorbeeld als je klachten hebt waarvan je niet weet dat deze door een intolerantie veroorzaakt kan worden, zogenoemde voedingsintoleranties. 

Met behulp van de biotensor kun je intoleranties en (over)gevoeligheden vaststellen. De biotensor is een heel fijngevoelig apparaat dat op een eenvoudige manier achterhaalt welke stoffen ongewenste reacties oproepen.

Tot voor kort was de bioresonantie-techniek uitsluitend geschikt om te testen op voedingsmiddelen, -ingrediënten en -supplementen. Tegenwoordig kan er ook worden getest worden op veel meer mogelijke allergenen (stoffen die een ongewenste reactie veroorzaken) zoals zoetstoffen, aroma’s, oliën, kleurstoffen, antioxidanten, conserveringsmiddelen, additieven aan voedingsmiddelen (de 'E-nummers') veren, haren, mijten, boompollen, kruidpollen, graspollen, graangewaspollen, insecten, uitlaatgassen, bestrijdingsmiddelen, etc.

Het is tevens mogelijk om stoffen en/of voedingsmiddelen mee te nemen naar het consult en te testen op mogelijke overgevoeligheid. Het opsporen van voedingsintoleranties kan o.a. uiteindelijk huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis aanzienlijk verminderen en zelfs laten verdwijnen.

​Hoe werkt de non-invasieve en pijnloze test?

​De test werkt als volgt:

De cliënt houdt de hand detector vast;

De tester heeft een aanwijspen vast;

Met de aanwijspen testen we op 500 mogelijke allergieën;

De biotensor maakt een horizontaal beweging wanneer de cliënt niet gevoelig is en verticaal beweging bij een overgevoeligheid;

De complete test duurt ongeveer 50 minuten;

De test is voor 99% betrouwbaar.

Hierna bespreken wij de uitslag van de voedingsallergie test en ontvang je advies hoe te reinigen en weer in balans te komen.

De intolerantie test  wordt deels of gedeeltelijk vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
B-Vital online
Welkom bij B-Vital, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
🚀   by SAM