Detox Eindhoven

Wil jij graag een detox doen in Eindhoven en wil je hier goede begeleiding bij hebben? Dat kan bij B-Vital by Deb. Misschien ervaar je bepaalde klachten, zoals huidproblemen, vermoeidheid of darmklachten, en hoop je dat een detoxbehandeling in Eindhoven daarbij kan helpen. Of misschien zoek je een gezonde manier om af te vallen, zonder dat je hoeft in te leveren op lekker eten. Ik help je daar graag mee! Ik ben Debbie Kerssemakers en ook ik had jarenlang last van vermoeidheid, huidklachten en PDS (Prikkelbare-Darm Syndroom). Nu ik zelf de balans in mijn eetpatroon heb gevonden, help ik anderen om zich ook weer gezond en fit te voelen door middel van de juiste voeding.

Kies jouw detoxbehandeling in Eindhoven

Detoxen is het ontgiften van je lichaam van afvalstoffen. Het is een goede manier om een paar kilo af te vallen. Overgewicht komt niet alleen door te veel eten of te weinig bewegen, maar ook de vervuiling van het lichaam door gifstoffen is een belangrijke oorzaak. Met de Vegan Flex kuur van B-Vital by Deb kun jij je lichaam gaan ontgiften. Het is een detox in Eindhoven waarbij je vetcellen gifstoffen gaan loslaten. Tijdens de kuur van tien dagen valt je een paar kilo af, terwijl je nog steeds heerlijk eet. Ik leg je van tevoren precies uit hoe de kuur eruit gaat zien en geef je advies om het goed vol te houden en het meeste eruit te halen. Meer weten over de Vegan Flex kuur? Lees er hier meer over.

Start direct met detoxen

Ben jij klaar voor een detoxbehandeling in Eindhoven? Bij B-Vital by Deb kun je direct online een afspraak maken en beginnen met de Vegan Flex detox-kuur. Hiermee bereik je mooie resultaten, zoals gewichtsverlies, minder buikvet, ontgifting, meer energie en een lagere bloeddruk. Wil je ook langdurig je eetpatroon veranderen om je gezonder en fitter te voelen? Ik kan je ook voedingsadvies geven en je helpen met een gezondere levensstijl. Bij B-Vital by Deb in Eindhoven help ik je om je bewuster te zijn van je voeding en klachten te verminderen. Meer weten? Neem gerust contact met me op: ik vertel je graag meer!