Vermoeidheid Eindhoven

Ervaar jij verschillende vermoeidheidsklachten in Eindhoven en kom je er maar niet achter wat het veroorzaakt? Misschien heeft het wel te maken met je eetpatroon en welke voedingsmiddelen je eet. Ik ben Debbie Kerssemakers uit Eindhoven en ook ik had jarenlang last van aanhoudende vermoeidheid, gecombineerd met huidproblemen en PDS (Prikkelbare-Darm Syndroom). Ik besloot op zoek te gaan naar de oorzaak van deze klachten in mijn voeding en inmiddels is het mij gelukt om mijn vermoeidheidsklachten onder controle te krijgen. Ik ontdekte dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen mijn energieniveau sterk beïnvloedde. Het kan een behoorlijke zoektocht zijn om erachter te komen wat jouw klachten veroorzaakt en daarom help ik nu graag anderen om de juiste balans te vinden in zijn of haar eetpatroon!

Maakt jouw voeding je vermoeid in Eindhoven?

Bij B-Vital by Deb gaan we in mijn praktijk in Eindhoven samen op zoek naar de oorzaak van jouw aanhoudende vermoeidheid. Ik bied diverse behandelingen aan die gericht zijn op het opsporen van intoleranties en allergieën en het ontwikkelen van een gezonder eetpatroon. Doe bijvoorbeeld een intolerantietest op basis van bioresonantie. Hierbij onderzoek ik of jij bepaalde voedingsmiddelen niet goed kunt verdragen of dat je misschien wel een allergie hebt waar je niets van wist. Ook kan ik een EMD bloedtest uitvoeren, waarbij ik voedingstekorten, verstoringen of belastingen kan ontdekken in mijn praktijk in Eindhoven die aan de grondslag liggen van jouw vermoeidheidsklachten. Daarnaast kan ik je helpen om jouw eetpatroon aan te passen. Ik geef je advies over voeding en supplementen waarna jij je weer energieker en gezonder gaat voelen!

Start direct met jouw behandeling

Wil jij je niet altijd zo vermoeid voelen en wil je weten wat deze klachten precies veroorzaakt? Dan ben je bij B-Vital by Deb in Eindhoven aan het juiste adres. Ik help je om erachter te komen wat je kunt veranderen in jouw eetpatroon om je weer gezond en fit te gaan voelen. Ook met klachten als huidproblemen (acne, psoriasis of eczeem) of PDS kan ik je verder helpen. Wil je meer weten over mijn behandelingen? Lees er hier meer over of maak direct online een afspraak om te beginnen met het aanpakken van jouw vermoeidheidsklachten. Nog vragen? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag!