Intolerantietest Veldhoven

Heb jij vaak last van een opgezette buik, huidklachten (zoals acne, eczeem of psoriasis) of darmklachten? Misschien reageer je dan niet goed op een bepaald voedingsmiddel, zonder dat je het doorhebt. Het kan zijn dat je een intolerantie of allergie hebt. Wil je erachter komen wat dat is? Doe dan een intolerantietest vlakbij Veldhoven bij B-Vital by Deb. Ik, Debbie Kerssemakers, had zelf jarenlang last van dit soort problemen en ik ben er nu eindelijk achter hoe ik mijn eetpatroon het beste kan aanpassen op mijn lichaam. Nu kan ik onderzoeken welke gevoeligheden jouw lichaam heeft met behulp van bioresonantie, zodat ook jij je eetpatroon kan aanpassen en een aanzienlijke verbetering van je klachten kan ervaren! Kom dus eens langs voor een intolerantie test vlakbij Veldhoven.

Wat is jouw ‘triggerfood’?

Kies voor een intolerantie test vlakbij Veldhoven en kom erachter welke voedselallergieën of gevoeligheden jij ervaart. Bij B-Vital by Deb onderzoek ik dit door middel van bioresonantie, een holistische methode waarbij ik erachter kom wat jouw lichaam precies nodig heeft. Naast het testen op specifieke voedingsmiddelen, kan ik je ook testen op allerlei allergenen, zoals zoetstoffen, aroma’s, pollen, chemicaliën en meer. Als jij overgevoelig bent voor één van deze stoffen kan dat de oorzaak zijn van je klachten. We gaan samen je huidige eetpatroon analyseren om erachter te komen wat jouw ‘triggerfoods’ zijn: de voeding die je problemen veroorzaakt. Vervolgens maken we een plan om jouw eetpatroon zó aan te passen dat jij je weer helemaal fit gaat voelen!

Een intolerantietest is ook een mooi startpunt voor een huidbehandeling. Ik werk nauw samen met Huidinstituut Taiger en werk regelmatig op deze locatie.

Voedsel intolerantie test vlakbij Veldhoven

Wil jij graag een goede voedsel intolerantie test doen vlakbij Veldhoven? Maak dan direct online een afspraak bij B-Vital by Deb. Samen gaan we op zoek om de juiste balans in jouw eetpatroon te vinden. Nadat ik zelf jarenlang last had van vermoeidheid, huidklachten en PDS (Prikkelbare-Darm Syndroom), help ik nu graag anderen met vergelijkbare klachten om zich weer gezond en fit te gaan voelen. Wil je meer weten over de intolerantietest bij B-Vital by Deb vlakbij Veldhoven? Hier kun je er meer over lezen. Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd contact opnemen. Ik help je graag verder!