Voedingsadvies Eindhoven

Vermoeidheid, huidproblemen of PDS (Prikkelbare-Darm Syndroom): allemaal problemen die te maken kunnen hebben met je voeding. Daarom kan voedingsadvies in Eindhoven je helpen om deze klachten onder controle te krijgen. Ik ben Debbie Kerssemakers en ook ik kampte jarenlang met deze problemen. Inmiddels weet ik hoe ik met de juiste voeding mijn energieniveau, huid én darmflora positief kan beïnvloeden. Ik ging op zoek naar de oorzaken van mijn klachten en wist de juiste balans te vinden tussen verschillende voedingsmiddelen. Nu help ik graag mijn cliënten bij B-Vital by Deb in Eindhoven met advies over voeding, zodat ook jij die balans kunt vinden!

Voel je weer fit

Bij B-Vital by Deb in Eindhoven vind je verschillende behandelingen en goed advies over voeding. Al mijn behandelingen zijn gefocust op achterhalen wat jouw klachten nu precies veroorzaakt en hoe ik je hierbij kan helpen. Zo gaan we op zoek naar mogelijke allergieën, kunnen we een bloedtest doen of gaan we achterhalen wat jouw huidproblemen veroorzaakt. Daarnaast kun je onder mijn begeleiding een kuur doen, zoals Sportvasten of de Vegan Flex kuur. Deze behandelingen helpen je om op een gezonde manier af te vallen, meer energie te krijgen en je klachten te verminderen. Daarnaast geef ik je voeding advies in mijn praktijk in Eindhoven om jou te helpen met een gezond leefpatroon. Ik help je om je gedrag langdurig te veranderen. Ik werk niet met diëten, maar ik leer je om weer normaal en gezond te eten. Zo kun jij je weer gezond en fit gaan voelen!

Ik help je verder

Herken jij jezelf in klachten als een opgezette buik, acne, eczeem, psoriasis of een laag energieniveau? Dan kan ik je verder helpen! Bij B-Vital by Deb in Eindhoven krijg jij advies over voeding dat precies bij jou past. Ik help je met het langdurig veranderen van je eetpatroon, zodat het makkelijker wordt om gewicht te behouden, verliezen of je simpelweg gezonder en energieker te gaan voelen. Ik leer jou hoe gezond eten jouw gezondheid positief kan beïnvloeden! Wil jij direct aan de slag? Maak dan gemakkelijk online een afspraak bij B-Vital by Deb. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op: ik vertel je graag meer!