Opgezette buik Eindhoven

Kom jij uit Eindhoven, heb je regelmatig last van een opgezette buik en kom je er maar niet vanaf? Het zou dan te maken kunnen hebben met wat je eet. Misschien heb je wel een intolerantie voor een bepaald voedingsmiddel, zonder dat je het doorhebt. Bij B-Vital by Deb in Eindhoven kunnen we samen op zoek gaan naar wat jouw opgezwollen buik veroorzaakt. Ik ben Debbie Kerssemakers uit Eindhoven en ik had zelf ook jarenlang last van zo’n harde opgezette buik en PDS (Prikkelbare-Darm Syndroom). Doordat ik op zoek ben gegaan naar de oorzaak van deze klachten in mijn eetpatroon, ben ik erachter gekomen dat bepaalde voedingsmiddelen mijn opgezwollen buik veroorzaakten. Het is soms een hele zoektocht om de juiste balans te vinden in wat je eet, dus help ik nu graag anderen hiermee bij B-Vital by Deb in Eindhoven.

Ontdek bij mijn praktijk in Eindhoven wat jouw opgezette buik veroorzaakt

Bij B-Vital by Deb uit Eindhoven gaan we op zoek naar wat jouw harde opgezette buik veroorzaakt en hoe ik je hierbij verder kan helpen. Ik bied diverse behandelingen aan die gericht zijn op het opsporen van intoleranties en allergieën en op het succesvol veranderen van je eetpatroon. Zo kunnen we een intolerantietest doen op basis van bioresonantie om erachter te komen welke voedingsmiddelen jouw lichaam niet goed kan verwerken. Je kunt ook een EMD bloedtest laten doen, waarbij we eventuele voedingstekorten of verstoringen kunnen ontdekken. Daarnaast bied ik je uitgebreid voedingsadvies om jou te helpen je eetpatroon aan te passen aan wat jouw lichaam nodig heeft. Zo kunnen we in Eindhoven samen aan de slag gaan om jouw opgezwollen buik te verhelpen, zodat jij je weer gezond en fit gaat voelen!

Verhelp jouw harde opgezette buik in Eindhoven

Wil jij eindelijk eens afkomen van die opgezette buik? B-Vital by Deb in Eindhoven is er om jou hierbij te helpen. Ik help mensen met klachten zoals een opgezette buik, maar ook als je huidproblemen, vermoeidheid of andere gezondheidsklachten ervaart. Maak direct online een afspraak en begin met het aanpakken van jouw klachten! Wil je meer weten over de behandelingen? Lees er hier meer over of neem gerust contact op als je nog meer vragen hebt. Ik vertel je graag meer!