Darmklachten Eindhoven

Kom jij uit omgeving Eindhoven, heb jij regelmatig last van vervelende darmklachten en weet je niet hoe je hier vanaf komt? Het kan zijn dat het te maken heeft met je voeding. Misschien loop je al jaren rond met een bepaalde intolerantie of allergie, zonder dat je het doorhebt! Om hier achter te komen, kun je terecht bij B-Vital by Deb. Ik ben Debbie Kerssemakers uit Eindhoven en ik liep zelf ook jarenlang rond met maag-en darmklachten. Ik ging op zoek naar de oorzaak van mijn PDS (Pirkkelbare-Darm Syndroom) en kwam erachter dat bepaalde voedingsmiddelen mijn darmflora negatief beïnvloedden. Inmiddels heb ik een mooie balans gevonden in mijn eetpatroon en help ik nu anderen om dit ook te bereiken. Zo kunnen we samen aan de slag gaan om jouw aanhoudende darmklachten aan te pakken in Eindhoven.

Wat veroorzaakt jouw maag- en darmklachten in Eindhoven?

Bij B-Vital by Deb gaan we in Eindhoven op zoek naar wat jouw aanhoudende darmklachten veroorzaakt. Ik kan je hierbij helpen met de verschillende behandelingen die ik aanbied. Deze behandelingen zijn met name gericht op het opsporen van intoleranties en allergieën, en zorgen ervoor dat jij een gezonder eetpatroon krijgt om je klachten te verminderen. Zo kun je bij mij een intolerantietest laten doen met behulp van bioresonantie. Daarbij ontdek je of je bepaalde voedingsmiddelen of allergenen niet goed kunt verdragen, waardoor je deze darmklachten krijgt. Of je kunt een EMD bloedtest laten afnemen, zodat we voedingstekorten of verstoringen kunnen opsporen. Daarbij krijg je van mij een uitgebreid voedingsadvies om jouw eetpatroon aan te passen aan wat jouw lichaam nodig heeft. Ik help je in mijn praktijk in Eindhoven om van jouw darmklachten af te komen, zodat jij je weer gezond en fit gaat voelen!

Maak direct een afspraak

Wil jij je levensstijl veranderen om eindelijk af te komen van jouw PDS of andere maag- en darmklachten? Bij B-Vital by Deb in Eindhoven help ik je om erachter te komen wat jouw klachten veroorzaakt en hoe jij je eetpatroon hierop kunt aanpassen. Ook als je andere klachten ervaart, zoals huidproblemen of vermoeidheid, kan ik je helpen. Benieuwd naar mijn diverse behandelingen? Je leest er hier meer over. Ook kun je direct online een afspraak maken om meteen te beginnen met het aanpakken van jouw darmklachten. Meer info? Neem gerust contact op, ik vertel je graag meer!