Eczeem Eindhoven

Heb jij last van eczeem en heb je het gevoel dat je alles in Eindhoven al hebt geprobeerd? Misschien hebben je huidproblemen dan wel te maken met je voeding. Bij B-Vital by Deb in Eindhoven kun je een eczeembehandeling krijgen, gebaseerd op bioresonantie en gezonde voeding. Ik ben Debbie Kerssemakers en ik had zelf ook jarenlang last van huidproblemen die ik niet kon plaatsen. Inmiddels heb ik ontdekt hoe ik mijn klachten kan verlichten door middel van de juiste voeding. Nu help ik graag anderen om erachter te komen welke voedingsmiddelen bijdragen aan hun klachten. Ik analyseer welke gevoeligheden jouw lichaam heeft en kan daarmee jouw eczeem behandelen in mijn praktijk in Eindhoven met voedingsadvies en de juiste supplementen.

Ontdek jouw gevoeligheden

Voeding heeft enorm veel invloed op je gezondheid en kan ook bijdragen aan huidproblemen zoals acne, psoriasis én eczeem. Bij B-Vital by Deb in Eindhoven gaan we samen onderzoeken welke voedingsmiddelen of allergenen jouw eczeem veroorzaken. Zo kunnen we bijvoorbeeld aan de slag gaan met een intolerantie test. Door middel van bioresonantie komen we erachter wat jouw lichaam nodig heeft. Ook kan ik testen op allerlei allergenen, zoals zoetstoffen, aroma’s, pollen, chemicaliën en meer. Ik analyseer jouw huidige eetpatroon om uit te zoeken wat jouw ‘triggerfoods’ zijn. Vervolgens help ik je om je dieet zó aan te passen dat jouw klachten verminderen. Ook kan ik een EMB bloedtest uitvoeren om eventuele voedingstekorten of verstoringen te achterhalen. Zo ga jij je weer gezond en fit voelen en kunnen we jouw eczeem behandelen in Eindhoven.

Eczeem behandeling Eindhoven

Woon jij in Eindhoven, wil je graag af van je eczeem of in ieder geval je klachten sterk verminderen? Probeer dan eens goed te kijken naar je gevoeligheden of allergieën, met behulp van B-Vital by Deb. Maak direct online een afspraak en ga samen met mij op zoek naar jouw triggerfoods. Je krijgt voedingsadvies en hulp bij het aanpassen van je eetpatroon, zodat jouw klachten afnemen. Ben je benieuwd welke eczeem behandeling in Eindhoven bij jou past? Bekijk ze hier of neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Ik vertel je graag meer!